18 november 2022

Dag van de Ondernemer

Dag van de Ondernemer

Vrijdag 18 november vieren we het ondernemerschap!

Ieder jaar worden ondernemers in het hele land een dag in het zonnetje gezettijdens De Dag van de Ondernemer! Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Vrijdag 18 november 2022 is het weer zover, dan nodigen we ondernemers uit onze gemeente uit voor een ontbijt, lunch óf borrel. Wethouder Abel Reitsma ontvangt u graag. Zanger Syb van der Ploeg (De Kast) heeft speciaal voor de ondernemers in de gemeente Leeuwarden een lied gemaakt en zal dit op iedere locatie laten horen!

Onze gemeente is de laatste jaren een stuk groter geworden dus we nodigen u graag uit op een van de volgende drie locaties:

Stiens
Ontbijten met de wethouder

Bent u ondernemer in de omgeving Stiens?

Dan tikken we graag met u een eitje in Grand Café de Smalle Brug in Stiens.
Tijdstip: 7.30 tot 9.00 uur

Aanmelden via: catharina.bijlsma@leeuwarden.nl

Grou
Lunchen met de wethouder

Bent u ondernemer in de omgeving Grou?
Dan nodigen we u – mede namens Businessclub Grou - graag uit om met ons een lekkere kop snert te komen eten in de Brandweerkazerne in Grou. Daar vertelt brandweercommandant Jaap-Jan van der Meer over het werk van de brandweer Grou en de rol van de brandweer voor ondernemers.

Tijdstip: 12.00 tot 13.30 uur

Aanmelden via: info@businessclubgrou.nl

Leeuwarden
Borrelen met de wethouder


Bent u ondernemer in de omgeving Leeuwarden? Dan nodigen we u – mede namens de Commerciële Club Leeuwarden en de Leeuwarder bedrijvenverenigingen – graag uit voor een hapje en een drankje bij de Ierse pub Paddy O’Ryan. U hoeft geen lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden of bedrijvenvereniging om te komen, het betreft een gezamenlijke activiteit met de gemeente Leeuwarden. Tijdstip: 16.30 uur tot hoelang het maar gezellig is!
Aanmelden kan via aanmeldeneconomie@leeuwarden.nl en als u lid bent van de Commerciële Club via de site www.cclweb.nl

Komt een ander tijdstip/locatie u beter uit? Geen probleem. U kunt zich voor iedere locatie aanmelden en hoeft niet lid te zijn van een businessclub. U bent van harte welkom!

Website Dag van de Ondernemer

Binnenkort

Er zijn op dit moment geen toekomstige activiteiten.