Zoek op inhoud

Ondernemers in Leeuwarden

Wij zijn heel betrokken bij de ondernemers in onze gemeente. In iedere sector hebben we een contactpersoon die goed op de hoogte is van de branche. Zo weten we goed wat er speelt en kunnen we snel reageren als onze hulp nodig is. We geven gevraagd en ongevraagd advies, bijvoorbeeld over nieuwe regelingen, projecten voor ondernemers of duurzaam ondernemen. Regelmatig spreken we af om te horen hoe het gaat en waar we eventueel mee kunnen helpen. Met een lekkere kop koffie of bijvoorbeeld tijdens de lunch. Ook eens afspreken? Dat kan natuurlijk!

Tapp.online

Tapp.online

De Leeuwarder start-up Tapp.online maakt 'slim' papier en heeft sinds kort Microsoft en Nestlé als opdrachtgever. Tapp-online stopt intelligentie, sensoren en connectiviteit in papier gemaakt van landbouwafval.
Lees meer →
House of color

House of color

De één verandert niets, de ander grijpt een crisis juist aan voor levensveranderende beslissingen. Niet dat het niet spannend was, maar de recessie weerhield Bettina Hoekstra er in 2013 niet van om haar droom waar te maken: een interieurwinkel, House of Colour.
Lees meer →
Famke C.

Famke C.

“Wat ik hier doe, dat miste ik in het noorden”, vertelt Siegrid Canrinus, eigenaresse van Famke C. Dat ze niet de enige is, blijkt als ze haar deuren opent in april 2020. “Ik dacht: dat doe ik even, maar dat viel mee en tegen tegelijk.” Haar concept is een groot succes. “Binnen drie maanden had ik vier dames parttime in dienst.”
Lees meer →
Univé

Univé

“Eerder hadden we een kantoor, nu hebben we een winkel”, vertelt Henne Bonestroo, bestuurder bij Univé Dichtbij. En wat voor één. Een kopstuk. Aan het begin van de winkelstraat, op de hoek van het Ruiterskwartier, tegenover de rechtbank, boven de parkeergarage en op vrijdag met de markt letterlijk voor de deur.
Lees meer →
		 Lútsen Zijlstra van Xstate over kansen creëren

Xstate

Het eerste wat ondernemer Lútzen Zijlstra doet na de coronacrisis? Daar hoeft hij niet lang over na te denken: “Met collega's naar In de Brouwerij aan het Zaailand.” Halverwege 2019 startte hij Xstate. “Normaal zitten wij en onze talenten bij opdrachtgevers aan tafel en nu gaat alles digitaal. Dat is schakelen.”
Lees meer →
		ÈTA Shipping vestigt zich op WaterCampus

ÈTA Shipping

ÈTA Shipping is verhuisd van Groningen naar Leeuwarden. Ze vestigden zich op de WaterCampus in Business Centre Johannes de Doper: “Een plek waar we ons met alle innovatieambities helemaal thuis voelen” vertelt Sam Gombra, Founding Director van ÈTA Shipping.
Lees meer →
		We voelen ons niet alleen welkom; we voelen ons thuis

Dille & Kamille

Leeuwarden stond al een tijdje op ons lijstje toen we dit historische pand op een mooie locatie aan de Nieuwestad tegenkwamen", vertelde CEO Hans Geels tijdens de succesvolle opening van Dille & Kamille in het najaar van 2020. "We voelen ons niet alleen welkom; we voelen ons nu al thuis!
Lees meer →

Ondernemers

waarmee kunnen wij u helpen?
Toon alle contactpersonen
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.