Zoek op inhoud

Start-ups

Gemeente Leeuwarden werkt intensief samen met Founded In Friesland voor het begeleiden van start-ups en scale-ups. Lees hier meer over wat deze organisatie voor u kan betekenen!

Friesland heeft talent, startups en scale-ups nodig die kansen zien en daarvoor gaan. Die durven te innoveren, samen te werken en over grenzen heen te kijken. Daarom is Founded in Friesland als aanjager en verbinder actief in het Friese startup-ecosysteem. Met hoogwaardige startup-programma’s voorzien ze startende ondernemers in kennis, inspiratie en verbinding met de juiste partners.

Founded in Fireland zet in op een aanpak die al start voordat de bedrijven zijn geboren. Een programma van inspiratie en educatie tot ondersteuning van startups en scale-ups bij exponentiële groei. 

Ontdek het programma-aanbod van Founded in Friesland

Accelerators

Als startupondernemer bent u constant bezig met de groei van je bedrijf. Hoe versnelt u die en wat wordt de volgende stap richting internationaal succes? Door deel te nemen aan een acceleratieprogramma werkt u aan uw bedrijf in plaats van in uw bedrijf. Kortom; dé vervolgstap in uw avontuur naar meer innovatie, klanten en investeerders. Passend bij de fase waarin uw startup zich momenteel bevindt. 

Startup Readiness Program

Ben je ambitieus en heb je een startup idee? Wil je als (potentiële) ondernemer een nieuw, innovatief product op de markt brengen?

Market Readiness Program

Welk probleem in de markt lost jouw startup op? Voor wie is dit een probleem? Deze vragen worden beantwoord in het Market Readiness Program, waarin je in tien weken alle aannames over jouw klant toetst.

Investor Readiness Program

Hoe bereid je een financieringsaanvraag voor? In het Investor Readiness Program doorloop je in drie maanden tijd tien workshops die helpen consistent te groeien en de financierbaarheid van je bedrijf te vergroten.  

BeStart Accelerator

De opbouw van een climate tech bedrijf kan wel tien jaar duren. BeStart helpt startups met een duurzame technologie om hun onderneming op te bouwen en hun groei te versnellen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar ondersteuning, inspiratie of advies voor uw startup of scale-up? Neem contact op met de specialisten van Founded in Friesland.
Meer informatie vindt u op:

contact
Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Ondernemers

waarmee kunnen wij u helpen?
Toon alle contactpersonen
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.