Start-ups

Gemeente Leeuwarden werkt intensief samen met Founded In Friesland voor het begeleiden van start-ups en scale-ups. Lees hier meer over wat deze organisatie voor u kan betekenen!

Jouw gids door het Friese ecosysteem voor startups en scale-ups

Friesland heeft talent, startups en scale-ups nodig die kansen zien en daarvoor gaan. Die durven te innoveren, samen te werken en over grenzen heen te kijken. Daarom is Founded in Friesland als aanjager en verbinder actief in het Friese startup-ecosysteem. Met hoogwaardige startupprogramma’s voorzien we in kennis, inspiratie en verbinding met de juiste partners. Bent u op zoek naar ondersteuning, inspiratie of advies voor uw startup of scale-up? Bekijk dan de programma’s hieronder. Meer weten? Neem contact op met Erwin Damberg, programmamanager bij Founded in Friesland.

Ontdek het programma-aanbod van Founded in Friesland 

We gidsen u graag door alle supportmogelijkheden. Of u momenteel op zoek bent naar een snelle scan van uw onderneming of graag een coachingstraject wilt starten; de opties zijn er. Hieronder vindt u het programma-aanbod van Founded in Friesland dat uw startup of scale-up ondersteunt bij het zetten van uw volgende stap.

Startup Idea Scan

Heeft u een innovatief idee dat u wilt doorontwikkelen? Spar met onze experts over oplossingen, vragen of uitdagingen. Tijdens de Startup Idea Scan gaan we in een sessie van een uur samen in op de Lean Startup methode, het innovatiekwadrant en de schaalbaarheid van uw idee. Tot slot bespreken we een volgende stap naar succes. 

Funding Scan

Veel start- en scale-ups zijn op zoek naar financiering én weten dat er genoeg mogelijkheden zijn. De vele opties zijn aan de ene kant natuurlijk gunstig, maar aan de andere kant levert het ook veel ‘mismatches’ op. Het is essentieel u op de juiste manier voor te bereiden, voor de bij u passende financier, subsidieverstrekker, specialist of initiatief. In een kosteloos en 1-op-1 gesprek met onze kapitaalexpert brengt u uw mogelijkheden binnen een uur in kaart.

StartupBoost 

Bent u een startup founder en wilt u uw doelen een ambitieuze impuls geven? In het StartupBoost programma krijgt u 120 dagen begeleiding van een startup coach met bewezen kennis, ervaring en een succesvol trackrecord. Met het vizier op uw doelen, die u tijdens een strategiesessie hebt opgesteld, bouwt u in vier maanden tijd aan een bestendige toekomst van uw bedrijf. 

Entrepreneur Mentoring Service

Wilt u sparren over strategische vraagstukken binnen uw bedrijf, zoals marktverbreding of internationalisering? Of wilt u uw innovatie succesvol opschalen? In het exclusieve EMS-programma koppelen we ondernemers aan een groep van 2 of 3 mentoren met een stevig trackrecord. Samen analyseren jullie vraagstukken op strategisch niveau en kunt u als ondernemer maandelijks sparren met uw mentorteam. Bij EMS vindt u een sterke community van topondernemers waar innovatie, ontwikkeling en groei centraal staan.

Meer informatie vindt u op Founded in Friesland.

contact
Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Ondernemers

waarmee kunnen wij u helpen?
Toon alle contactpersonen
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.