Inkoop & aanbestedingen

Wij werken graag samen met ondernemers uit de regio. Voor bijvoorbeeld onderhoud of leveringen.

Ook de gemeente Leeuwarden heeft beleidsregels voor inkoop en aanbesteding volgens de Europese wet- en regelgeving. Zo garanderen we dat ondernemers gelijke kansen hebben op opdrachten van de gemeente.

Beleidsregels inkoop en aanbesteding
Het Inkoop en Aanbestedingsbeleid van de gemeente Leeuwarden 2018-2022 garandeert dat ondernemers gelijke kansen hebben op opdrachten van de gemeente. De regels zijn gebaseerd op Europese wet- en regelgeving, die bepaalt dat wij een opdracht die evenveel of meer bedraagt dan een bepaald drempelbedrag, verplicht Europees moeten aanbesteden. Inkoop en aanbestedingsbeleid (PDF, 837.19 KB)

Inkoopvoorwaarden
Op alle diensten en leveringen aan de gemeente zijn de Inkoopvoorwaarden 2014 van toepassing. Inkoopvoorwaarden Leeuwarden (PDF, 87.55 KB)

Offerte
Op Tenderned vindt u een overzicht van alle werken, diensten en leveringen waarop u via een openbare aanbesteding een offerte kunt uitbrengen. Kleinere aankopen en aanbestedingen worden vaak rechtstreeks ingekocht.

Europees aanbesteden
Meer informatie over de Europese aanbestedingsregels is te vinden op het Kennisportal Europese aanbesteding.

Database lokale ondernemers (DALO)

De gemeente Leeuwarden beschikt over een database voor lokale ondernemers (DALO). Deze wordt voorafgaand aan een onderhandse aanbesteding geraadpleegd voor geschikte lokale ondernemers. Ondernemers die opgenomen willen worden in de database kunnen zich hiervoor inschrijven.

contact
Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Ondernemers

waarmee kunnen wij u helpen?
Toon alle contactpersonen
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.