Zoek op inhoud

Vestigen, een bedrijf starten of verhuizen

Op zoek naar een kantoorlocatie, ruimte voor een filiaal of een bouwkavel? Onze accountmanagers adviseren u graag. Zij hebben dagelijks contact met de vastgoedbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Een tijdelijke plek in een bedrijfsverzamelgebouw of grote plannen met nieuwbouw, geen vraag is ons te gek. Wij hebben een groot en actueel netwerk dat we graag met u delen!

Onze accountmanagers zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vastgoed en verhuur, ze weten waar ruimte is voor nieuwe retail en ze weten waar nog bouwkavels beschikbaar zijn. Maar ze zijn u ook graag van dienst met aanvullende informatie, zoals data over het afzetgebied, bevolkingssamenstelling, beschikbare arbeidskrachten of toerismecijfers.  

Zakelijk hart: van binnenstad naar het WTC gebied

Het wordt gekscherend wel eens het ‘Leeuwarder Manhattan’ genoemd, het zakelijk hart van Leeuwarden, en met een beetje verbeeldingskracht zou je dat ook best kunnen denken. Want de hoge kantoortorens aan de Lange Marktstraat ogen best imposant. Grote landelijke spelers als Aegon, Achmea, ING, FBTO, Vattenfall, De Friesland en CJIB voelen zich dan ook al jaren thuis op deze plek. Het gebied, dat loopt vanaf de binnenstad tot aan het World Trade Center – Expo is continue in ontwikkeling. Meer weten? Neem dan contact op met Evelien Walstra. Zij weet als geen ander wat er nodig is voor grote en kleinere dienstverleners om zich te vestigen in Leeuwarden.

Bruisende binnenstad met horeca, retail en cultuur

Leeuwarden staat in de top 10 van stedentrips en dat merken de ondernemers in de binnenstad van Leeuwarden. Voor het winkelend publiek valt er meer dan genoeg te ontdekken in de grote winkelstraten van de historische binnenstad van Leeuwarden. Niet alleen de grote ketens weten Leeuwarden te vinden, je ziet ook overal kleine boetiekjes, speciaalzaken en conceptstores, deze zijn vaak te vinden in de charmante kleinere straatjes. De ruime keuze in horeca, retail én cultuur zorgt voor bovenregionale aantrekkingskracht: de hotelbezetting is ongekend hoog. En dat is voor veel ondernemers en ketens een goede reden om zich in Leeuwarden te vestigen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Hessel bij de Leij.

Leeuwarden – Fryslân 2018 tijdens ‘de Reuzen’

Bedrijventerreinen Zwette, de Hemrik, Frisia en de Werp

In en rond Leeuwarden bevinden zich een aantal bedrijventerreinen met ieder een eigen karakter. De Werp – het nieuwste terrein – is bestemd voor de bouw van kantoren en bevindt zich op een prachtige zichtlocatie aan de Overijsselsestraatweg. Bedrijventerrein Frisia – in Grou – is een toplocatie voor bedrijven in de watersportbranche. De grote bedrijventerreinen de Zwette en de Hemrik hebben een meer algemene bestemming: een mix tussen grote bedrijven, MKB, grotere winkels en bijvoorbeeld autobedrijven.

Voor meer informatie kijkt u hier.

Bedrijventerrein Frisia in Grou

Aantrekkelijke en goed bereikbare winkelkernen

Niet alleen de historische binnenstad van Leeuwarden is in trek bij het winkelend publiek. Zo zijn de kernen van de dorpen Grou en Stiens een geliefde plek om te winkelen. In de Leeuwarder wijken Bilgaard en Camminghaburen zijn twee mooie winkelcentra gevestigd en ook de Schrans is een drukbezochte winkelstraat richting het zuiden van de stad. Winkelpark De Centrale, aan de oostelijke ring van Leeuwarden is het grootste winkelpark in de regio met de bekende winkelformules en 1000 gratis parkeerplaatsen. Accountmanager Hessel bij de Leij vertelt u graag alles over de mogelijkheden om uw bedrijf hier te vestigen.

contact
Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Ondernemers

waarmee kunnen wij u helpen?
Toon alle contactpersonen
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.