Financiële hulp of advies voor ondernemers

Als gevestigd ondernemer is het belangrijk uw zaken goed te regelen. Alle mogelijkheden goed benutten, pionieren, nieuwe kansen aangrijpen. Helemaal op eigen kracht uw markt bedienen. Maar soms zit het gewoon even tegen. Ook dan wil gemeente Leeuwarden u graag verder helpen.

Als gevolg van de maatregelen rond COVID19 en de aanhoudende inflatie merken we dat er steeds meer ondernemers in financieel zwaar weer zitten: het wordt lastiger om de vaste lasten als huur, energiekosten en personeelskosten te betalen. Ook kredieten of belastingen worden vaker niet of te laat betaald.

Heeft u als ondernemer een financiële hulpvraag? Dan helpen wij u graag op weg naar de juiste specialisten die vaak geheel kosteloos met een frisse blik naar uw onderneming kijken.

Bureau Zelfstandigen Fryslân

Bent u ZZP’er of heeft u een klein MKB-bedrijf en heeft u te weinig omzet om rond te komen of de rekeningen te betalen? Door ziekte, pech, of door onvoorziene omstandigheden, maatregelen rond COVID19, een grote order die wegvalt of een klant die niet betaalt. Iedere ondernemer komt wel eens in een fase dat zijn of haar zaken minder goed lopen. Neem dan contact op met Bureau Zelfstandigen Fryslân voor advies en begeleiding, financiële ondersteuning of schuldhulpverlening of vragen over stoppen met ondernemen.

Ynbusiness – Flink yn gesprek

Friese MKB’ers die zich zorgen maken over het voortbestaan van hun bedrijf kunnen terecht bij de specialisten van Ynbusiness. Sinds het uitbreken van corona hebben de adviseurs met tientallen MKB-bedrijven een ‘Flink gesprek’ gehad over hun bedrijfsperspectiefSamen met een financieel expert en een expert uit uw branche krijgt u een helder en zakelijk overzicht over uw situatie. Prettig, omdat u als ondernemer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Lees hier meer over ‘Flink yn gesprek’.

KVK adviesteam

Heeft uw bedrijf problemen of schulden? U hoeft niet alles alleen op te lossen. KVK werkt samen met organisaties die u helpen met advies, coaching of geld. Actie ondernemen is belangrijk als uw bedrijf in de problemen zit. Want hoe langer u wacht, hoe moeilijker aanpakken en oplossen wordt. Ontdek wat het professionele netwerk van de Kamer van Koophandel voor uw bedrijf kan betekenen.

Het Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding van ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen. Bovendien staan wij ondernemers bij die failliet dreigen te gaan. Onze adviseurs helpen je als vrijwilliger en zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en branches en kennen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap. Meer informatie

Geldfit zakelijk

Geldfit helpt ondernemers om financieel fit te blijven of te worden. Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten welke stappen u kunt zetten. Doe de test

contact
Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Ondernemers

waarmee kunnen wij u helpen?
Toon alle contactpersonen
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.