Grou

Even ten zuiden van Leeuwarden - aan de rand van het Pikmeer - ligt Grou, een typisch watersportdorp met zo'n 5500 inwoners. Het is in de zomermaanden een populaire bestemming voor watersportliefhebbers en toeristen. Ook ondernemers en organisaties zien Grou als een aantrekkelijke plek om zich te vestigen. Niet voor niets loopt de verkoop van kavels op het bedrijventerrein Frisia heel goed. Ook iets voor u?

Meer mogelijkheden, neem contact op.

Heb je zelf een idee, neem contact op. We denken graag mee.

Bedrijventerreinen & kantoorlocaties
Bedrijventerrein de Zwette
400 bedrijven
Er zijn nieuwe kavels beschikbaar
Meer informatie
Bedrijventerrein de Hemrik
380 bedrijven
Geen nieuwe kavels beschikbaar
Meer informatie
Kantoorlocatie De Werp
bedrijven
Er zijn nieuwe kavels beschikbaar
Meer informatie
Bedrijventerrein Frisia
bedrijven
grootte tussen 1.800m² en 9.300 m²
Meer informatie
Campussen
Dairy Campus
bedrijven
WaterCampus Leeuwarden
bedrijven
Kenniscampus
bedrijven
Energiecampus
bedrijven
MICA
bedrijven
Campus Fryslân
bedrijven
Gebieden
Grou
bedrijven
Leeuwarden
bedrijven
Stiens
bedrijven

Voor ondernemers en bedrijven die erover denken zich in Grou te gaan vestigen, is het handig om te weten dat dit dorp goed bereikbaar is. Over de A32 is Grou niet te missen als u vanuit het zuiden richting Leeuwarden rijdt. Daarnaast is er een treinstation en het Prinses Margrietkanaal is een belangrijke route over het water.

Grou kiest voor een duurzame, veilige en toekomstbestendige (leef-)omgeving. Hier staan levensbestendig wonen, ontspanning, cultuur, natuur en sport centraal. Dagelijks benodigde voorzieningen zijn voor iedereen bereikbaar op loop-, fiets- of vaarafstand. Grou is ook de gastvrije toegangspoort voor Nationaal Park De Âlde Feanen, met ruime parkeerfaciliteiten vlakbij het centrum. Het is een startpunt en pleisterplaats voor fiets- en wandelroutes, zeil- en vaartochten en wedstrijden door het Friese waterland. 

Voor alle inwoners en gasten is er een ruim aanbod aan voorzieningen. Een variatie aan fraaie winkels, aansprekende en uitnodigende horeca en aantrekkelijke havens met goede voorzieningen voor een aangenaam verblijf. 

Door het hele seizoen heen staan verschillende roei- en zeilwedstrijden garant voor een flinke toestroom aan bezoekers. Al die mensen moeten natuurlijk eten, drinken en slapen. Dat biedt kansen aan de lokale middenstand. Op het bedrijventerrein Frisia bevinden zich naast dienstverlenende bedrijven, bouwbedrijven en technische bedrijven ook veel watersport gerelateerde bedrijven.

In Grou is er een actieve ondernemersvereniging: businessclub Grou

Ondernemers

waarmee kunnen wij u helpen?

Contact

Hinke Slump-de Boer
+31 6 5234 1631
Toon alle contactpersonen
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.