Zoek op inhoud

Nu investeren in de toekomst. Dat is wat we doen in Ondernemend Leeuwarden waar het uitstekend werken, wonen én leven is. Een historisch waterknooppunt gelegen in een groene en waterrijke omgeving met eindeloze mogelijkheden om te recreëren. Hier is het ondernemersklimaat uitstekend en vinden de bijzondere ontwikkelingen plaats op een van de zes kenniscampussen. Hier voelen ondernemers zich onmiddellijk thuis en zijn de mogelijkheden legio. Wij helpen u graag op weg!

Ondernemers aan het woord

Univé

Univé

“Eerder hadden we een kantoor, nu hebben we een winkel”, vertelt Henne Bonestroo, bestuurder bij Univé Dichtbij. En wat voor één. Een kopstuk. Aan het begin van de winkelstraat, op de hoek van het Ruiterskwartier, tegenover de rechtbank, boven de parkeergarage en op vrijdag met de markt letterlijk voor de deur.
Lees meer →
		ÈTA Shipping vestigt zich op WaterCampus

ÈTA Shipping

ÈTA Shipping is verhuisd van Groningen naar Leeuwarden. Ze vestigden zich op de WaterCampus in Business Centre Johannes de Doper: “Een plek waar we ons met alle innovatieambities helemaal thuis voelen” vertelt Sam Gombra, Founding Director van ÈTA Shipping.
Lees meer →
		We voelen ons niet alleen welkom; we voelen ons thuis

Dille & Kamille

Leeuwarden stond al een tijdje op ons lijstje toen we dit historische pand op een mooie locatie aan de Nieuwestad tegenkwamen", vertelde CEO Hans Geels tijdens de succesvolle opening van Dille & Kamille in het najaar van 2020. "We voelen ons niet alleen welkom; we voelen ons nu al thuis!
Lees meer →

Sectoren

Topsectoren, dat zeggen we hier liever niet. Want iedere sector is voor ons top, of je nu aan het hoofd staat van een innovatief bedrijf met 500 medewerkers of een grand-café runt. Natuurlijk zijn er wel een paar waar we extra trots op zijn.
contact
Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Ondernemers

waarmee kunnen wij u helpen?
Toon alle contactpersonen

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.