Ook ondernemen in Leeuwarden? 
 

Ook ondernemen in Leeuwarden? 

Join the pack! Leeuwarden is de plek om jouw ondernemersdroom waar te maken. Of je nu een startende ondernemer bent, of graag wil uitbreiden naar Leeuwarden, wij staan voor je klaar!

Waarom Leeuwarden?

De binnenstad is uniek en biedt tal van vestigingsmogelijkheden op mooie locaties. Leeuwarden trekt jaarlijks zo’n 2,6 miljoen bezoekers uit zowel de provincie als daarbuiten. Leeuwarden staat zelfs in de top 10 van stedentrips. Het is populair door een breed aanbod van retail labels en lokaal ondernemerschap, een groot cultureel aanbod en vele events en activiteiten die veel bedrijvigheid met zich meebrengen. En daar profiteert u als ondernemer natuurlijk volop van mee. 

Unieke kenmerken Leeuwarden

  • Historische waterstad
  • Breed cultureel aanbod
  • Hoogste evenementendichtheid van Nederland
  • Inzet op vergroening van de stad, duurzaamheid en het verhogen van bewustwording

Dille & Kamille

Leeuwarden stond al een tijdje op ons lijstje toen we dit historische pand op een mooie locatie aan de Nieuwestad tegenkwamen”, vertelde CEO Hans Geels tijdens de succesvolle opening van Dille & Kamille in het najaar van 2020. “We voelen ons niet alleen welkom; we voelen ons nu al thuis!

House of Color

De één verandert niets, de ander grijpt een crisis juist aan voor levensveranderende beslissingen. Niet dat het niet spannend was, maar de recessie weerhield Bettina Hoekstra er in 2013 niet van om haar droom waar te maken: een interieurwinkel, House of Colour.

Nieuwsgierig geworden?

Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee over beschikbare locaties in onze mooie binnenstad die passen bij uw ondernemersdroom. Neem hiervoor vrijblijvend contact op onze accountmanager Hessel bij de Leij.