Vrijdag 25 november

Binnenstadstour voor nieuwe ondernemers

Binnenstadstour voor nieuwe ondernemers

Ondernemersplannen in het leeuwenhart van Leeuwarden? Er gaat een wereld voor je open tijdens de binnenstadstour die op vrijdag 25 november georganiseerd wordt.

Hessel bij de Leij – relatiebeheerder retail en horeca van gemeente Leeuwarden – en Hayo Galema – binnenstadsmanager – nodigen ondernemers met plannen om een winkel in de Leeuwarder binnenstad te openen van harte uit om meer te weten te komen over alle mogelijkheden. Of je nu plannen hebt als starter of al ondernemer bent, in beide gevallen ben je van harte welkom.

Op het programma
Tijdens de tour hoor je actuele informatie over het vestigingsklimaat. Bezoekersaantallen, toerisme, ondernemersactiviteiten en de goed gevulde evenementenagenda, actieve netwerken en toekomstplannen voor de historische binnenstad komen aan de orde. Je hoort alles over de verschillende gebieden en winkelstraten met ieder een eigen sfeer. Ook worden er een aantal beschikbare A-locaties bezocht en bezoek je een succesvolle Leeuwarder onderneming waar ze uit eerste hand alles vertellen over het ondernemerschap in de Leeuwarder binnenstad.

Datum:              Vrijdag 25 november

10.00 uur         Gemeentehuis, Oldehoofsterkerkhof 5, Leeuwarden                           
Ontvangst met koffie en thee
Introductie en kennismaken

10.30 uur         Wandeling door de historische binnenstad
Bezoek Leeuwarder onderneming
Tour langs beschikbaar vastgoed

12.00 uur         Lunch, Grand Hotel Post Plaza

Nabespreking en ruimte voor vragen

Tijdens de lunch is er ruimte om verkennend in gesprek te gaan met een aantal vastgoed ondernemers/pandeigenaren en/of makelaars.

Welkom in ons leeuwenhart!

Aanmelden kan via aanmeldeneconomie@leeuwarden.nl.

www.ondernemendleeuwarden.nl

Binnenkort

Er zijn op dit moment geen toekomstige activiteiten.