Zoek op inhoud

Maandag 5 februari

Change The Game

Change The Game

Z gebouw, Zaailand 106 - Leeuwarden
14.30 tot 17.00

Op maandag 5 februari 2024 is er een interactieve bijeenkomst voor serious game makers, -gebruikers en -geïnteresseerden. Om (complexe) vraagstukken op te lossen is creativiteit cruciaal. Serious games kunnen de complexe werkelijkheid vereenvoudigen, zodat de focus kan liggen op datgene wat er geleerd of gedaan moet worden. Een simulatie van de werkelijkheid kan leiden tot een snel en efficiënt leerproces of diepgaande inzichten om processen te verbeteren.

In Leeuwarden hebben we verschillende innovatieve, prijswinnende serious gaming bedrijven, worden er serious game makers opgeleid op mbo, hbo en master niveau én worden de serious games al gebruikt in diverse branches, zoals in de bouw, zorg, milieu, onderwijs en overheid.

‘Change the Game’ staat voor het speelveld dat in verandering is. Kunnen we als regio van creatieven, serious game makers en onderzoekers samen (nog meer) bijdragen aan interventies en oplossingen van maatschappelijke vraagstukken? Denk mee en doe mee. Kom naar het event en laat je inspireren door sprekers en deelnemers, een playground met toffe serious games van lokale makers, interactieve werkvormen en een borrel gericht op netwerk en gezamenlijk belang.

Meer info en aanmelden via deze link