Zoek op inhoud

Woensdag 19 juni

Circulaire tour voor ondernemers

Circulaire tour voor ondernemers

Wilt u als ondernemer graag de eerste stap zetten om meer met circulair ondernemen te doen maar kunt u daar wel wat inspiratie bij gebruiken? Dan is de circulaire tour op woensdagmiddag 19 juni het ideale startmoment! Samen met een groep ondernemers maken we een tour langs 3 bedrijven die ieder op hun eigen manier circulariteit hebben doorgevoerd in hun bedrijfsprocessen ondernemen, dat als belangrijke waarde zien en daar ook zichtbaar succesvol mee zijn.

De tour is een mooie gelegenheid om van elkaar te leren, inspiratie op te doen én uw netwerk uit te breiden met ondernemers die streven naar een circulaire toekomst en bedrijfsmodel. 

We bezoeken:

A House of Happiness | Royal Vriesco - Gordijnenleverancier en fabrikant die al meer dan 100 jaar aan de weg timmert en Europees marktleider is met hun brede assortiment circulair gemaakte gordijnen.

Cycle-Up HUB - De eerste circulaire hub van Friesland. Deze hub is de thuisbasis voor verschillende circulaire ondernemingen die unieke producten maken van onder andere lokale grondstoffen.

Oan Tafel Proef Lokaal - Samenwerken met de natuur (ze hebben hun eigen moestuin) en met speciaal geselecteerde lokale producten is hier even vanzelfsprekend als een op-en-top gastvrijheidsbeleving en interactie met de chef. Een uniek circulair kijkje in de keuken!

Programma

12.30 uur                          Inloop met broodjes en koffie/thee bij A House of Happiness | Vriesco

13.00 uur                          1e bezoek bij A House of Happiness | Vriesco - Leeuwarden

14:15 uur                          2e bezoek bij Cycle-Up Hub - Leeuwarden

15:30 uur                          3e bezoek bij Oan Tafel, Warga

17.00 – 17.30 uur             Einde tour en terugkomst bij parkeerterrein A House of Happiness

Praktische informatie

U wordt verwacht bij A House of Happiness aan de
Meester P.J. Troelstraweg 147-2, 8919 AA Leeuwarden


Hier is ruim voldoende parkeergelegenheid.
Deelname aan de tour is kosteloos.

U kunt zich opgeven via deze link.


Graag tot ziens op woensdag 19 juni!