Zoek op inhoud

26 oktober 2021

Provada

Provada

Op 26, 27 en 28 oktober vindt de grootste vastgoedbeurs van Nederland ‘PROVADA’ plaats in de RAI te Amsterdam. PROVADA is het grootste vastgoedplatform in Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. Met meer dan 275 standhouders en 26.000 bezoekende vastgoedprofessionals is PROVADA dé beurs voor kennis, inspiratie en netwerkmogelijkheden.

PROVADA kleurt donkergroen. De plannen voor (een groener) Nederland: klimaatneutraal, circulair én fijn om in te wonen, hebben zich laten vertalen in een ‘groene’ programmering voor de bezoekers van PROVADA. Overheid en marktpartijen zetten vol in op vergroening, verduurzaming en circulariteit. Laat u inspireren. Dare to Dream. Together for a better built environment.

Op dinsdag 26 oktober 2021 staat het team Economische Zaken op de Provada vastgoedbeurs in de RAI. Ontdek welke duurzame vestigingsmogelijkheden Leeuwarden uw onderneming of label kan bieden. We denken met u mee, spelen in op ontwikkelingen en kijken samen met u waar de kansen liggen. Graag tot ziens op Provada!

Link naar Provada