Zoek op inhoud

08 maart 2022

SIH Webinar

SIH Webinar

Online
16:00 - 17:00

De Smart Industrie Hub Noord organiseert maandelijkse Webinars over diverse Smart Industry thema’s. Voor maart staat ‘Predictive maintenance’ op de agenda.

Programma
De onderhoudsarme fabriek in een wereld waarin technologie steeds complexer wordt. Hoe gaan we dat aanpakken? Het 8e Online Webinar van de Smart Industry Hub Noord gaat over voorspelbaar onderhoud ofwel Predictive Maintenance. Door inzet van slimme sensoren, digitalisering, connectiviteit en kunstmatige intelligentie proberen we ongeplande stilstand te voorkomen. We vragen de experts naar hun ervaringen. Paul van Kempen van het Fieldlab WCM, een netwerk voor Smart Maintenance, laat ons zien wat de trends zijn en Mark Peters verteld hoe een Solution Provider als IJsseltechnologie deze in de praktijk brengt. Daarnaast delen we verhalen uit de praktijk. Jan Post (RUG) zal de sprekers daarna ondervragen.

Wil je binnen 60 minuten alles weten over Predictive Maintenance? Meld je dan snel aan.

Aan dit webinar werken mee:
Paul van Kempen (Fieldlab World Class Maintenance (WCM))
Mark Peters (IJsseltechnologie)
Jan Post (hoogleraar digital manufacturing RUG)
Het webinar staat onder begeleiding van SIH-Noord partner NOM.

Doelgroep
Voor Noordelijke bedrijven uit de maak- en procesindustrie en andere geïnteresseerden.

Investering
Deelname aan het webinar is kosteloos voor noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Aanmelden kan via deze link